Workshop @ Miss Africa Netherlands

Workshop @ Miss Africa Netherlands

Om te beginnen…ik ben helemaal onder de indruk en fan van deze African ladies! Ze zijn echt hele wijze en gedreven jonge dames. Ze hebben mijn beeld van Miss verkiezingen ook helemaal veranderd, in zeer positieve zin!
Denise Dusabe, mijn hardloop vriendin, bedankt dat je mij hebt uitgenodigd om deze dames te inspireren en motiveren hoe ze goed voor zichzelf kunnen zorgen.
Directeur van Miss Africa Netherlands, Leila Aigbedion, is DE eerst Afro- Nederlandse Miss die Nederland Internationaal vertegenwoordigd. Haar ervaringen deelt ze met haar eigen finalisten. Zij investeert enorm in deze jonge dames en leert ze wat het betekent om een ‘African Queen’ te zijn, van binnenuit.
Het begon met een leuke quiz.
Finalist Miss Kenia Joyce Sando won onze Healthy by Choice ‘ gezonde basis’ pakketje!
De rode draad van de workshop was:
Welke invloed heeft gezonde voeding en actieve beweging op ons lichaam?
We hebben samen kokos smoothies gemaakt en zelfs samen gesport, de 7-minute workout. Als klapper op de vuurpijl heb ik de meiden uitgedaagd met de 10 day challenge van Healthy by Choice. Deze zijn ze aangegaan!
                Miss Kenia Joyce Sando
Joyce, Jessica, Ehinomen, Sarah, Janet, Jeanine, Assetina, Claudia, Stephanie, Grace, Samia en de finalisten die ik nog niet heb ontmoet. Ik kom jullie bewonderen op de Miss Africa Netherlands Finale op 22 oktober Wie er ook met de kroon naar huis gaat, voor mij zijn jullie allemaal winnaars!

#Selfie
Geen reactie's

Geef een reactie