Jermaine: 30 day running challenge!

Jermaine: 30 day running challenge!

Mijn challenge:
Gedurende 30 dagen elke dag minimaal 3 km hardlopen.
Uitdagend was het zeker! Dit omdat ik niet van minimum mijn maximum heb gemaakt. Gemiddeld heb ik dagelijks 8,7 km gelopen, voornamelijk interval trainingen.
In 30 dagen heb in dus 261 kilometer gemaakt! Een #pr (persoonlijk record) voor mij! Ik wilde mijn discipline, niveau en conditie verbeteren en dat lijkt gelukt te zijn. Kom maar op met al die wedstrijden!
Als ik het kan…. dan kun jij het ook  Ook in voor een challenge?
De eerste wedstrijd: Tilburg Ten Miles Loop jij ook mee met op zondag 4 september? Afstanden: 5km, 10km of 16,1 km! Familie Maaijen doet mee  Onze zoon Riley loopt met de kidsrun de 300 meter. Hij vind het zelf echt geweldig en is nu al een snelle jongen! Richelle en ik lopen de 10 km afstand.

Riley in actie op de atletiekbaan
En jij…
jij loopt de: … km ?! Inschrijven kan nog: www.tilburgtenmiles.nl
Ga met ons de uitdaging aan om meer in beweging te komen. Het is gezond en geeft je enorm veel energie! Wij nemen je mee op reis, op avontuur… Just do it!
Geen reactie's

Geef een reactie