Even voorstellen..

Mijn naam is Richelle Maaijen. Ik ben 35 jaar, getrouwd met Jermaine en mama van 2 jonge zoontjes. Mijn hobby’s? Fitboksen, dansen, reizen, moestuin onderhouden en eropuit met het gezin en vrienden.

Healthy by Choice is ruim 5 jaar geleden geboren met als motto: GEZOND LEVEN IS EEN BEWUSTE KEUZE!

Dat ik als ‘suikerverslaafde’ anderen zou helpen met hun gezondheid, had ik nooit verwacht.
De gluten- en lactose intolerantie van mijn zoon zorgde ervoor dat ik mezelf moest gaan verdiepen in ‘ander soort voeding’. Riley was een slecht slapende huilbaby met ernstig eczeem. Na aanpassing van zijn voedingspatroon werd hij een vrolijk, klachtenvrij en diepslapend kind. Dat is wat gezonde voeding, rekening houdend met intoleranties, voor jouw lichaam kan doen. Zijn transformatie en mijn chronische darmklachten motiveerden mij om anders te gaan eten. Mijn darmen werden rustig, mijn huidklachten verdwenen en ik veranderde in een optimistisch en energiek persoon.

Door deze ervaring en het jarenlang verdiepen in voedingswetenschappen, ben ik begonnen als ervaringsdeskundige en inmiddels specialist in voedselallergieën & intoleranties. Met passie begeleid ik de vrouw en haar gezin naar een gezonde levensstijl dat begint van binnenuit. Om een breder publiek te bereiken organiseer ik workshops op evenementen en bij instellingen en bedrijven.

De volgende cursussen hebben deze kennis een boost gegeven:

  • Sport & Voeding | Zwanger & Fit van Start2Move opleidingen
  • Master your Health van Orthomoleculair therapeut Mohammed Boulahrir |Poweracademy
  • Seminar ‘Unleash the power within’ van Life coach | spreker | schrijver Anthony Robbins.

In juli 2021 heb ik de cursus ‘DarmBrein-expert’ bij Orthomoleculair therapeut Mohammed Boulahrir afgerond.

Als coach ben ik eerlijk, duidelijk en bied ik een luisterend oor. Het is voor mij belangrijk dat mensen aangeven wat hun doel is en dat we samen op reis gaan. Gezond en vitaal zijn is echt een levensstijl. Diëten is tijdelijk en geeft op de lange termijn niet het gewenste resultaat. Het is een mindset switch die mensen moeten maken. Belangrijk is wel dat het bij je past, vandaar dat ik individuele coaching op maat aanbieden.

Nu ken je mij wat beter, maar ik hoor graag wie jij bent!

Richelle Maaijen
Voedingscoach

Before & After

Jouw mogelijkheden

Benieuwd wat we allemaal voor jou kunnen betekenen? Bekijk dan hier onze programma’s.