Certificaat cursus ‘Master Your Health’

Certificaat cursus ‘Master Your Health’

De ‘Master Your Health’ cursus heb ik gekozen om alles wat ik heb ervaren en geleerd te bevestigen. Nog veel meer inzichten gekregen! Enorm dankbaar
We zijn diep ingegaan op:
Het immuunsysteem versterken
Energielevel en hormonen in balans krijgen
Ontstekingen in het lichaam en de rol van ons brein
Het effect van emoties op ons gezondheid
Wat een reis…
Het begon allemaal bij mijn zoon… 4 weken na de geboorte kreeg hij last van huiduitslag. Natuurlijk naar de dokter en een zalfje gekregen, maar zijn huid werd alleen maar dunner. Als er iets tegenaan kwam, scheurde zijn huidje open. Zalfje na zalfje, het werkte allemaal niet tegen zijn huiduitslag. Zelfs 2 x op het EHBO beland met ademhalingsproblemen. Ik vraag de dermatoloog nog: ‘ kan het te maken hebben met zijn voeding?’ Daarop antwoordde hij volmondig: ‘NEE, er zijn geen verbanden met uitslag op de huid en voeding’ Met handen in het haar, een zoontje die nauwelijks slaapt en vooral het niet weten wat er aan de hand is… Een gevoel van onmacht!
1,5 jaar later ontdekte ik via via een orthomoleculaire therapeut (natuurgeneeskundige). Als er iets is waar ik nooit in geloofde was het de alternatieve geneeswijze. Wat de huisarts zei was voor mij altijd de waarheid. In de huisarts en dermatoloog had ik ondertussen het vertrouwen opgezegd, want die hebben mij niet kunnen helpen. Ik ga in gesprek met deze natuurgeneeskundige en verteld mij al meteen dat alles wat je op de huid ervaart van binnenuit gebeurd. Vaak start het in de darmen, dus voeding heeft wel degelijk invloed. Ik was in shock, moest ik hier 1,5 jaar later achter komen…?
Na bloedonderzoeken bleek dat hij intolerantie had voor diverse voedingsmiddelen. Binnen 2 dagen na het aanpassen van zijn voeding sliep Riley als een roos! Zijn lichaam stond 1,5 jaar onder constante stressprikkels. Met de dag nam dit af en ook de huiduitslag werd veel minder. Het naarste van alles is dat de dokter verklaarde dat bloedonderzoeken bij baby’s geen betrouwbare informatie geven over allergieën. Volgens deze natuurgeneeskundige kan dat al vanaf 3 maanden!
Hier startte de reis van ons gezin naar een gezonde levensstijl
 Ik vond het erg vervelend dit mee te moeten maken, maar begrijp na deze hele ‘gezondheid reis’ waarom…
Mijn missie:
Ouders en kinderen informeren over mogelijke oorzaken van huidproblemen en allergieën!
Healthy by Choice
Richelle Maaijen
Geen reactie's

Geef een reactie