Healthy by choice | De 21 day challenge !
15743
page-template-default,page,page-id-15743,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

De 21 day challenge !

De 21 day challenge !

Ga mee…21 dagen op reis naar een gezonder, slanker en fitter lichaam. Dit is hoelang het gemiddeld duurt om een nieuwe gewoonte aan te leren.
Zo ook een nieuw voedingspatroon!

Het veranderen van je voedingspatroon begint bij de juiste mindset. Welke relatie heb jij met voeding? Je kunt allerlei diëten volgen en snel afvallen, maar heb je dan ECHT geleerd gezonder te gaan eten? En houd je het dan ook echt vol? Meestal kom je dezelfde kilo’s weer aan, al dan niet meer!

Wij leren je de basis van gezonde voeding voor blijvend gewicht verlies! Onze focus is het veranderen van je mindset op voeding en je bewust maken met de waarheid over pure en gezonde voeding. Door je voedingspatroon aan te pakken, zul je veel meer energie in je lichaam ervaren!

Richelle Maaijen is de voedingscoach van Healthy by Choice. ‘ Mijn kracht is je inspireren, motiveren en in beweging brengen bewust gezonde keuzes te maken op het gebied van voeding en sport. ‘

Ga je mee op reis naar een gezonder, slanker en fitter lichaam?

Let’s get fit!